יום שני, 15 במרץ 2010

פשטידת קישואים מתכון

מתכון פשטידת קישואים מצוינת, קלה להכנה, מתאימה לכל עונות השנה, צמחונית ויכולה להתאים לאירוח קל, למנה ראשונה, לארוחת ערב, ארוחה לילדים או כיבוד לערב. אפשר להכין פשטידת קישואים עם או בלי גבינה והתוצאה נהדרת.
את הפשטידה אופים בתנור כ 45 דקות והכנתה מהירה, כך שתוך שעה יש לכם פשטידת קישואים מצוינת ומשביעה, קלה ומהירת הכנה.
מתכון פשטידת קישואים – המצרכים:
6-8 קישואים
בצל או כרישה
כוס קמח תופח
3 ביצים
1 כף שמן
פירורי לחם
מלח ופלפל
מתכון פשטידת קישואים – ההכנה:
מגרדים קישואים בפומפיה, קוצצים את הבצל דק ומוסיפים ביצים, קמח ותבלינים. מערבבים הכל בקערה גדולה ומעבירים לתבנית.
מפזרים מעל הפשטידה פירורי לחם ואופים בתנור כ 45 דקות בחום 180 מעלות.
מתכון פשטידת קישואים חלבית:
6-8 קישואים
כרישה
1 חבילה קוטג'
2 ביצים
פירורי גבינה צהובה או פרמז'ן, כ 150 גרם.
מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
אופציונאלי: חצי כוס שמנת מתוקה להקרמה.
מתכון פשטידת קישואים חלבית, אופן ההכנה:
מגרדים קישואים בפומפיה או חותכים לפרוסות דקות. קוצצים כרישה או בצל ומוסיפים לקישואים. בקערה גדולה מערבבים קוטג', 2 ביצים ו 100 גרם פירורי גבינה.
מעבירים לתבנית, מפזרים מעל 50 גרם פירורי גבינה, אפשרי גם שמנת מתוקה מעל.
מכניסים לתמור שחומם ל 180 מעלות, למשך 45 דקות. בתיאבון!
פשטידת קישואים טעימה, משביעה, חגיגית, שמתאימה לארוחה קלה, מנה ראשונה, ארוחת ערב או לאירוח.